Publikasjoner fra CRIStin: Recent submissions
Now showing items 161-180 of 463
-
Oversikt over norsk og global akvakultur og akvafôr
(Research report, 2021) -
Refleksjoner om ressurser «in the making» i naturbasert turisme
(Notat (Norsk senter for bygdeforskning), Research report, 2022) -
Interaksjons- og læringsprosesser i skogrelaterte innovasjonsprosjekter: En casestudie av et multiaktørprosjekt i Arena Skog
(Rapport Norsk senter for bygdeforskning, Research report, 2021) -
Samarbeid om vekstskifte i jordbruket
(Rapport Norsk senter for bygdeforskning, Research report, 2021) -
Nature-based tourism and community resilience: Framework and application with a firm perspective
(Notat (Norsk senter for bygdeforskning), Research report, 2022) -
Kostnader ved økt arealkrav for å forbedre dyrevelferd hos gris
(Research report, 2021) -
Økonomiske virkemidler i norsk jordbruk for å oppnå lavere utslipp av klimagasser, redusert kjøttforbruk, stabil matproduksjon og jordbruk over hele landet
(Notat (Norsk senter for bygdeforskning), Research report, 2021) -
Kunnskapsstatus om bærekraftig norsk fôrproduksjon til havbruk og husdyr i jordbruket
(Rapport Norsk senter for bygdeforskning, Research report, 2022) -
Covid-19: Erfaringer og konsekvenser for små naturbaserte reiselivsbedrifter
(Research report, 2022) -
Kommunetilpasset forebygging og behandling – Overvekt og fedme blant bygdebarn. Sluttrapport
(Rapport Norsk senter for bygdeforskning, Research report, 2022) -
Nature-based tourism and community resilience
(Chapter, 2021) -
Ny fôrproduksjon
(Others, 2022) -
Bør jordbruksoppgjøret egentlig avvikles?
(Others, 2021) -
Trender i norsk landbruk 2022. Regional rapport for Møre og Romsdal
(Rapport Norsk senter for bygdeforskning, Research report, 2022) -
Priorities for social science and humanities research on the challenges of moving beyond animal-based food systems
(Peer reviewed; Journal article, 2021)Increasingly high-profile research is being undertaken into the socio-environmental challenges associated with the over-production and consumption of food from animals. Transforming food systems to mitigate climate change ... -
Tiltak for å fremme bruk av tre og lokale verdikjeder ved kommunale anskaffelser
(Research report, 2022)Denne rapporten presenterer en «tiltaksmeny» for å fremme lokalbaserte verdikjeder rundt tre gjennom kommunale anbudsprosesser. Anbefalingene som gis, er formulert delvis på bakgrunn av forutsetninger og ambisjoner i ... -
Land ownership and land management policies in Norway and Scotland.
(Chapter, 2019) -
Kornlagring trengs ikke?
(Others, 2022) -
Do small food businesses enable small farms to connect to regional food systems? Evidence from 9 European regions
(Peer reviewed; Journal article, 2021) -
A river runs through the landscape: Everyday use in an ever changing environment
(Peer reviewed; Journal article, 2021)The meaning of riverine landscapes to society has evolved to serve our ever-changing needs, from harvesting and transporting resources to arenas for outdoor recreation and contemplation. From the 18th century, rivers have ...