Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBjørkhaug, Hilde
dc.contributor.authorKvam, Gunn-Turid
dc.date.accessioned2015-11-26T13:53:37Z
dc.date.accessioned2015-12-15T14:06:46Z
dc.date.available2015-11-26T13:53:37Z
dc.date.available2015-12-15T14:06:46Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationPaper 1/09 Norsk senter for bygdeforskning. 16 p. Norsk senter for bygdeforskning, 2009nb_NO
dc.identifier.issn1503-2027
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2367810
dc.description-nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.relation.ispartofseriesPaper;01/2009
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/*
dc.subjectsmall-scalenb_NO
dc.subjectfoodnb_NO
dc.subjectsmall-scale food enterprisesnb_NO
dc.subjectstrategiesnb_NO
dc.subjectgendernb_NO
dc.titleStrategies and goals for growth among small-scale food enterprises in Norgay: A gender sensitive approachnb_NO
dc.typeWorking papernb_NO
dc.date.updated2015-11-26T13:53:37Z
dc.subject.nsiVDP::Social science: 200nb_NO
dc.source.pagenumber16nb_NO
dc.identifier.cristin936384


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge