Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLogstein, Brit
dc.date.accessioned2023-10-12T07:20:02Z
dc.date.available2023-10-12T07:20:02Z
dc.date.created2023-10-05T09:48:36Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3095948
dc.language.isonob
dc.publisherRURALIS - Institutt for rural- og regionalforskning
dc.relation.ispartofNotat (Ruralis)
dc.relation.ispartofseriesNotat (Ruralis)
dc.titleHoldninger til nye fôringredienser i jordbruk og norsk oppdrettsnæring, og muligheter for samarbeid på tvers av jordbruk og oppdrett. En kartlegging
dc.title.alternativeHoldninger til nye fôringredienser i jordbruk og norsk oppdrettsnæring, og muligheter for samarbeid på tvers av jordbruk og oppdrett. En kartlegging
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber35
dc.source.issue6/23
dc.identifier.cristin2181905
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 326825
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel