dc.contributor.author | Bjørkhaug, Hilde | |
dc.date.accessioned | 2015-11-26T14:00:06Z | |
dc.date.accessioned | 2015-12-16T14:24:20Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T14:00:06Z | |
dc.date.available | 2015-12-16T14:24:20Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | Notat 2/09 42 p. Norsk senter for bygdeforskning, 2009 | nb_NO |
dc.identifier.issn | 1503-2027 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2367947 | |
dc.description | - | nb_NO |
dc.description.abstract | Dette notatet gjennomgår data fra to fokusgruppeintervju med ”befolkningen” fra et by- og et
bygdemiljø i Norge. Intervjuene er gjennomført som en del av prosjektet ”Samfunnseffekter
av økologisk landbruk”1. Formålet med dette prosjektet som helhet er å undersøke
samfunnseffekter av økologisk jordbruk i Norge. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Notat;02/2009 | |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/ | * |
dc.subject | økologisk landbruk | nb_NO |
dc.subject | landbruk | nb_NO |
dc.subject | byfolk | nb_NO |
dc.subject | bygdefolk | nb_NO |
dc.subject | økologisk mat | nb_NO |
dc.subject | forbrukere | nb_NO |
dc.title | Hva med økologisk? By- og bygdefolks preferanser for mat og landbruk | nb_NO |
dc.type | Working paper | nb_NO |
dc.date.updated | 2015-11-26T14:00:06Z | |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 42 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 936383 | |