Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMagnus, Trine
dc.date.accessioned2016-02-05T12:15:29Z
dc.date.accessioned2016-02-08T07:51:00Z
dc.date.available2016-02-05T12:15:29Z
dc.date.available2016-02-08T07:51:00Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationSosiologisk Tidsskrift 2011, 19(4):331-358nb_NO
dc.identifier.issn0804-0486
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2377325
dc.description-nb_NO
dc.description.abstractMange vil hevde at vi lever i en stadig mer usikker og uforutsigbar verden. En konsekvens av dette er økt fokus på risiko innenfor de fleste områder av samfunnslivet. Også innenfor matproduksjon og matkonsum har risikobegrepet fått betydning i forbindelse med nye produksjonsmetoder, som for eksempel genmodifisering innenfor landbruk og næringsmiddelindustri, og også i medias økte fokus på mat, helse og matskandaler de senere årene.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsNavngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/no/*
dc.subjectrisknb_NO
dc.subjectgenetically modified foodnb_NO
dc.subjectdiscoursenb_NO
dc.subjectconflicting actorsnb_NO
dc.titleFokus på genmodifisert mat : hva kan fem fokusgruppeintervjuer fortelle om den norske genmatdiskursen?nb_NO
dc.title.alternativeFocus on genetically modified food: How can five focus group interviews tell stories about the Norwegian discourse of genetically modified food?nb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.date.updated2016-02-05T12:15:29Z
dc.subject.nsiVDP::Social science: 200nb_NO
dc.source.pagenumber331-358nb_NO
dc.source.volume19nb_NO
dc.source.journalSosiologisk tidsskriftnb_NO
dc.source.issue4nb_NO
dc.identifier.cristin906972


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge