dc.contributor.author | Magnus, Trine | |
dc.date.accessioned | 2016-02-05T12:15:29Z | |
dc.date.accessioned | 2016-02-08T07:51:00Z | |
dc.date.available | 2016-02-05T12:15:29Z | |
dc.date.available | 2016-02-08T07:51:00Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Sosiologisk Tidsskrift 2011, 19(4):331-358 | nb_NO |
dc.identifier.issn | 0804-0486 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2377325 | |
dc.description | - | nb_NO |
dc.description.abstract | Mange vil hevde at vi lever i en stadig mer usikker og uforutsigbar verden. En konsekvens av dette er økt fokus på risiko innenfor de fleste områder av samfunnslivet. Også innenfor matproduksjon og matkonsum har risikobegrepet fått betydning i forbindelse med nye produksjonsmetoder, som for eksempel genmodifisering innenfor landbruk og næringsmiddelindustri, og også i medias økte fokus på mat, helse og matskandaler de senere årene. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/no/ | * |
dc.subject | risk | nb_NO |
dc.subject | genetically modified food | nb_NO |
dc.subject | discourse | nb_NO |
dc.subject | conflicting actors | nb_NO |
dc.title | Fokus på genmodifisert mat : hva kan fem fokusgruppeintervjuer fortelle om den norske genmatdiskursen? | nb_NO |
dc.title.alternative | Focus on genetically modified food: How can five focus group interviews tell stories about the Norwegian discourse of genetically modified food? | nb_NO |
dc.type | Journal article | nb_NO |
dc.date.updated | 2016-02-05T12:15:29Z | |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 331-358 | nb_NO |
dc.source.volume | 19 | nb_NO |
dc.source.journal | Sosiologisk tidsskrift | nb_NO |
dc.source.issue | 4 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 906972 | |